Brandskyddsspecialisten i Småland AB

Brandskydd trä Uppsala

Behöver du i Uppsala hjälp med brandskyddat trä? Brandskyddsspecialisten i Småland AB är din pålitliga partner för brandskyddsimpregnerat trä. Vi erbjuder kompletta lösningar där vi tar hand om hela processen, från bearbetning till leverans.

Söker du specialisthjälp för brandskyddsimpregnerat trä?

Brandskyddsspecialisten i Småland AB

Dina experter inom brandskydd

Välkommen till Brandskyddsspecialisten i Småland AB, det självklara valet för brandskyddat trä. Med vårt fokus på kvalitet och trygghet levererar vi skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov. Med oss blir brandskydd både enkelt och effektivt – vi tar hand om hela processen för dig.

Vi tar fram virke, hyvlar det, impregnerar och målar det enligt önskemål. Därefter levererar vi ut det direkt till byggplatsen, givetvis i den takt som du som kund önskar. Vi hanterar hela processen och garanterar att de olika delprocesserna är kompatibla med varandra samt att virket aldrig hamnar mellan stolarna när det ska gå mellan olika delprocesser. Vi är stolta över att vara unika i Sverige med denna helhetslösning!

Våra samarbetspartners

Brandskydd trä Uppsala
Brandskydd trä Uppsala

Värför välja oss?

När du väljer Brandskyddsspecialisten i Småland AB får du inte bara högkvalitativa produkter, utan även en komplett service. Vi tar hand om hela processen från början till slut, vilket garanterar att du får en smidig och effektiv upplevelse.

Dessutom samarbetar vi med pålitliga partners, Hestra Woodtreatment AB och Solberga trä AB, för att säkerställa att våra produkter håller högsta standard. Med oss är du i trygga händer. 

Brandskydd trä Uppsala

Grundade av teamet bakom Hestra Woodtreatment AB och Solberga Trä AB, har vi skapat en plattform som gör brandskydd enklare än någonsin. Hos oss är brandskydd både enkelt och tillgängligt, utan att kompromissa på säkerheten.

Tack vare vår specialistkompetens kan vi förenkla processen för kunder som behöver brandskyddsimpregnerat trä. Vårt engagemang för enkelhet och hög kundnöjdhet garanterar dig produkter och tjänster av högsta kvalitet, skräddarsydda för dina specifika behov. Med vårt arbete vänder vi oss till dig i bland annat Uppsala.

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller önskar en offert. Vi finns här för att hjälpa dig!

Brandskyddsspecialisten i Småland AB

Vi finns här

Klammergatan 3, 335 71 Hestra

Maila oss för offert
Eller ring oss

0705-68 04 99

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär